A családja gondozta utolsó éveiben a 2004-ben meghalt komikus özvegyét. Erika saját unokájának tekintette a kisfiút, nem volt kérdés, hogy rájuk hagy mindent.


A szomszéd kisfiú és a családja örökölte meg Kabos László lakását és hagyatékát. Ők viselték gondját az utolsó éveiben a legendás komikus özvegyének, aki a családjaként tekintett rájuk.

A két éve elhunyt Urbán Erika harminchárom évig volt hű és szerető társa a nála huszonhat esztendővel idősebb Kabosnak. Halála előtt a Blikknek arról beszélt, amikor az éppen egy hosszú ausztrál turnén lévő komikusnak telefonon elmondta, hogy babát vár, Kabos azt kérte, vetesse el.

„Kérte, vetessem el, mert túl idős ehhez, és – főként – nem akar majd egyedül hagyni egy gyerekkel.”

Kabos László 2004-ben halt meg, Erika azonban nem maradt család nélkül. A budai házban ugyanis, ahol lakott, olyan szoros kapcsolatot ápolt a szomszédaival, hogy ők lettek a fogadott családja.

– mondta a Blikknek a színésznő barátnője, Rigó Márta. Szerinte a pár kisfiát Erika a saját unokájaként szerette, és nagyon örült, hogy idős korára lett egy olyan szerető családja, amire mindig is vágyott.

Amikor a rákkal küzdött, hozták-vitték orvoshoz, kezelésekre, valamint a kórházban is rendszeresen látogatták. Nagyon rendes, jóravaló emberek” – mondta Erika barátnője.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!