A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola és Csókay László pszichológus között fennálló óraadói jogviszony 2024. február 22-én megszűnt. Csókay pár napja a Népszavának adott interjúban azt mondta, hogy a történtek ellenére is úgy véli, hogy a bicskei gyermekotthon igazgatója szakmailag értett a munkájához és „jól tudott bánni a gyerekekkel”.


A Sapientia is kirúgta a bicskei pedofil igazgatót mentegető pszichológust, Csókay Lászlót.

Korábban írtunk róla, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem csütörtökön azonnali hatállyal megszüntette Csókay László szerződését, és most egy újabb oktatási intézmény döntött hasonló módon.

„A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola és Csókay László pszichológus között fennálló óraadói jogviszony 2024. február 22-én megszűnt. Az intézményünkért végzett, odaadó oktatói munkáját hálásan köszönjük. Szerzetesközösségeink évek óta elkötelezettek az emberi méltóság összetett ügyében. Erőfeszítéseket tettünk és teszünk a gyermek- és ifjúságvédelem terén.

– írta a főiskola a közleményében.

Csókay pár napja a Népszavának adott interjúban azt mondta, hogy a történtek ellenére is úgy véli, hogy a bicskei gyermekotthon igazgatója szakmailag értett a munkájához és "jól tudott bánni a gyerekekkel".

– mondta Csókay László az interjúban.

(via Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!