Luka Modric, a Real Madrid horvát labdarúgója nyerte el 2018-ban a France Football magazin által odaítélt és az év legjobb játékosának járó Aranylabdát.

A 33 éves Modric pályafutása során először érdemelte ki az elismerést, melyet Párizsban vett át hétfőn. A középpályás az előző szezonban klubjával sorozatban harmadszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját, emellett a nyári világbajnokságon egészen a döntőig menetelt hazája válogatottjával. Hogy mit tud, azt ezt a videó nagyon jól foglalja össze.

A díjátadón azonban becsúszott egy nem is kis baki. Az est másik főszereplőjét, az első női aranylabdást, az Olympique Lyon norvég csatárát, a 23 éves Ada Hegerberget az est házigazdája, a francia DJ, Martin Solveig nagyon megalázta.

Solveig élő adásban azt hitte, vicces lesz, ha megkérdezi a győztestől, hogy tud-e twerkelni (azaz úgy táncolni, hogy közben rázza a fenekét). A láthatóan bosszús Hegerberg azonnal azt mondta, hogy nem, megfordult, és lesétált a színpadról.

Itt a videó:

A felvételen hallható, ahogy a dj jót nevet a reakción, ám a közönség meg sem mukkant. Sőt, a gála a történtek miatt hamarabb ért véget a tervezettnél - írta a 24.hu.ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!