A rapper pár hónappal ezelőtt nagy vihart kavart megjegyzéseivel a rabszolgaságról. Egészen pontosan azt mondta a TMZ-nek: „a rabszolgaság egy döntés volt”, és kinyilvánította Donald Trump iránti szeretetét.


Akkoriban Kim Kardashiant azért kritizálták, mert nem kommentálta férje megjegyzéseit. Később a reality sztár bevallotta az Entertainment Tonightnak, hogy egy hétig sírt és veszekedett emiatt a férjével.

Reflecting

1.6 millió kedvelés, 11.4 ezer hozzászólás - Kim Kardashian West (@kimkardashian) Instagram-hozzászólása: "Reflecting"

A rapper ezt új albumán is megénekelte, a „Wouldn’t Leave” című száma ugyanis konkrétan felidézi az eseményeket: „Felhívott a feleségem, kiabálva és azt mondta: mindent el fogunk veszíteni! Le kellett nyugtatnom, mert nem kapott levegőt.”

Kanye West a New York Times-nak adott legújabb interjújában kifejtette, hogy amiatt aggódott, Kim el fogja hagyni. „Egy pillanatig azt éreztem, hogy egy hétig nagyon alacsony volt az energiaszint körülöttem – mondta. – Több családtagot is felhívtam, hogy megtudjam, Kim gondolkodik-e rajta, hogy elhagyjon.”

A rapper megkísérelte megmagyarázni akkori nyilatkozatát, s közölte, hogy sosem mondta, „a rabszolgaság egy döntés”.

„Azt mondtam, hogy az egyfajta választásnak tűnik nekem, ha valakik 400 évig benne maradnak valamiben” – mondta.ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!