A színésznő Berlinben vehette át a legjobb színésznőnek járó díjat, amelyet az Európai Filmakadémia ítélt neki. Borbély Alexandrát annyira érzékenyen érintette az elismerés, hogy utána rosszul lett.


Nekem akkor esett le, hogy mi ez a díj, amikor sokkot kaptam ott fönn a színpadon, Berlinben. Utána rosszul lettem, és kórházba mentem, mert annyira megviselt, hogy megkaptam. Kiderült, hogy kikészítettem a gyomromat az idegeskedéssel. Úgyhogy kö­szönöm szépen

- mesélte a színésznő a Si­keres nők cí­mű talk-show-ban, ahol azt is elmondta, hogy már akkor is sírt, amikor megtudta, hogy jelölték. Igaz, abban a sírásban párjának, Nagy Ervinnek is szerepe volt.

Amíg fel nem hívtak a producerek, hogy jelöltek az Európai Filmdíjra, addig nem is tudtam, hogy ez létezik. Éppen veszekedtem a párommal a konyhában, amikor felhívtak, hogy van ez a nominálás. A telefon előtt sírtam, és csak annyit mondtam: jó, oké, nagyon örülök. És letettem. Sírtam még, mert még benne voltam a veszekedésben, majd közöltem a párommal, hogy amúgy jelöltek erre az izére is.

(Bors)

Kiemelt kép: Instagram/@szandraborbelyova


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!