Az FR6521 számú Ryanair-járat 70 perc késéssel indult Budapestről Zadarba, a rossz időjárási körülmények miatt azonban egy óra körözés után végül Zágrábban szállt le. A szombat hajnali viharban két Ryanair-gép is megsérült a Liszt Ferenc Repülőtéren.


A Ryanair két gépe is megsérült a szombat hajnali viharban, a 24.hu információi szerint az egyik gép szombat reggel fél 9-kor repült volna az olaszországi Bariba, ám ez nem sikerült, szombat délután pedig már az állt a Budapest Airport kijelzőjén, hogy 22:25-kor száll majd fel a gép.

Erről azonban nem értesítették a Zadarban várakozó utasokat és a portál helyszínen tartózkodó olvasója szerint a Ryanair nem ajánlott fel szállást, transzfert és egyéb segítséget sem, így a reptéren volt kénytelen éjszakázni sok más kisgyerekes családdal együtt.

Az egyetlen információ, amit sms-ben kaptak pénteken, hogy keressenek szállást és tegyék el a számlát, mivel szombat este fél 12-kor próbálják meg újra hazahozni őket. Szombat reggel pedig arról tájékoztatták őket, hogy törölhetik a foglalásukat vagy átfoglalhatnak egy másik járatra.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!