A Tisza Párt elnökének volt párja azzal kereste meg az Indexet, hogy meséljen a közéleti szempontból is érdekes pártalakítás kezdeti időszakáról. Vogel Evelin beszélt arról is, mit gondol Magyar Péterről, mint egy ellenzéki párt vezetőjéről és a párt teljesítményéről.


Magyar Péter volt párja, Vogel Evelin az Indexnek adott interjút, amiben elárulta, hogy, mikor és miért félt Magyartól, de mesélt a Tisza Párt megalakulásáról, és arról is, hogy viselkedett az exe az EP-választás kampányában.

A Tisza Párt elnökének volt párja azzal kereste meg az Indexet, hogy meséljen a közéleti szempontból is érdekes pártalakítás kezdeti időszakáról.

Vogel Evelin beszélt arról is, mit gondol Magyar Péterről, mint egy ellenzéki párt vezetőjéről és a párt teljesítményéről.

- mondta a lapnak Vogel.

„Kifejezetten szimpatikus volt a számomra. Egy nagyon művelt, éles eszű, energikus, vicces pasi volt” – idézte fel az első találkozásaikat Magyar Péterrel.

– idézte fel Evelin a kezdeteket, majd elmondta, később viharossá vált a viszonyuk, ami miatt tavaly szeptemberben szakítottak Magyarral, mire a férfi egy hónappal később megkérte a kezét, de ő nemet mondott a házassági ajánlatra.

Vogel Evelin felidézte azt az időszakot is, amikor a Partizánnak adott interjú miatt országosan ismert lett Magyar Péter.

Szerinte Magyar azért lépett csak a nyilvánosság elé, mert nem maradt veszítenivalója.

– fogalmazott Evelin.

Evelin felidézte azt a napot is, amikor Magyar Péter bement az ügyészségre: a meghallgatás előtt sokkal odaadta neki a laptopját, és különböző dokumentumokat, hogy a kedvese rejtse el azokat.

„A meghallgatás előtt egy-két órával a kezembe nyomott dokumentumokat, laptopot, pendrive-ot és mondta, hogy azonnal tüntessem őket el, hogy dugjam el őket”

- mondta a lapnak Vogel.

A pártkeresés időszakáról is megosztott egy érdekes történetet.

Felidézte, hogy meglátogattak egy idős házaspárt, hogy a pártjuk átvételéről tárgyaljanak velük, és a beszélgetésben Magyar Péter megígérte a férfinak, hogy EP-képviselő lehet majd. Evelin nem értette, mi történik, mivel addigra megbeszélték, hogy az online jelentkezők közül választanak majd jelölteket. Amikor Evelin kérdőre vonta a pártelnököt emiatt, Magyar csak annyit mondott: „dehogy lesz ő képviselő, ne viccelj”.

„Persze mondhatjuk azt, hogy a politikusok ígérgetnek, és ez tök normális, de ez nem normális” – mondta a történtekről Evelin, aki szerint az adott helyzetben ráadásul semmi szükség nem volt arra, hogy „kamuzzanak”.

A kampány időszakra a volt barátnő úgy emlékszik, hogy a politikus elsősorban önmagát építette, míg csapata a szervezetépítésen igyekezett dolgozni.

Vogel Evelin egy korábbi veszekedésüket is felidézte. Amíg a gyermeke az autóban ült, Péterrel a kocsi mellett összeszólalkoztak, és a férfi egyre agresszívabban viselkedett.

- mondta az Indexnek Magyar Péter exe.

Vogel Evelin elmondta azt is, hogy sokszor használta őt eszközként a politikus anélkül, hogy megbeszélte volna vele.

Az exe szerint Magyar Péter titka abban rejlik, hogy olyan környezetből jött, hogy hitelesen tud beszélni, és olyan képességei vannak, amelyekkel fel tudja kelteni az emberek érdeklődését.

– emelte ki Magyar jó tulajdonságait Vogel Evelin.

Korábbi kedvese szerint az emberek ugyanakkor nem jól látják, kicsoda Magyar, „mert ő nem az, akinek látszik”.

A teljes interjút itt lehet meghallgatni!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!