Számított rá, hogy volt párja agresszíven reagál majd, ha megjelenik a vele készült interjú. Ha Magyar tényleg beperli, meg fogja védeni magát.


Az Instagramon reagált Vogel Evelin arra, hogy Magyar Péter állítása szerint 30 millió forinttal zsarolja őt.

„Számítottam rá, hogy Péter agresszívan fog reagálni, ha elmondom a történetünket a nyilvánosságnak. Arra azonban nem gondoltam, hogy ilyeneket állít majd rólam. Büszke nő, anya vagyok, ezt nem hagyom, hogy elvegyék” – kezdte szerda esti bejegyzését Magyar Péter volt párja, amit az Index vett észre.

– írta a folytatásban Vogel, akivel éppen az Index készítette azt a videóinterjút, ami után Magyar Péter zsarolással vádolta meg egykori szerelmét. Vogel Evelin hozzátette: „ha az exem tényleg beváltja a fenyegetését, és feljelent, akkor nem fogok tudni mást tenni, mint megvédeni magam, a nyilvánosság előtt, egyedül, nőként. Erőből, indulatból erőszakosan elnyomni valakit, mint ahogy most velem teszi, teszik abból semmi építő nem születik”.

Vogel Evelin a bejegyzés végén több kérdést is Magyar Péternek szegez:

„Apropó: Arról miért nem írtál, miként fenyegettetek Márkkal? Arról miért nem beszélsz, hogy mi történt, amikor elmentem hozzád a cuccaimért? Miért nem említed, hogyan fantáziáltál a fiam sorsáról, ha nem teszem meg, amit akarsz? Miért nem írsz arról, hogyan mentél el anyukámhoz, hogy rajta keresztül gyakorolj nyomást rám? Engem többé már nem tudsz megijeszteni!”

A teljes posztot itt lehet elolvasni:

VEV?⚡️ (@evelinthevogel) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!