K. Béla két évig dolgozott a bicskei gyermekotthonban, és a vádirat szerint ez idő alatt szexuálisan zaklatott négy, a nevelésére bízott fiút, amiért el is ítélték, de a börtönt megúszta.


Ugyan négy, a nevelésére bízott fiúval is szexuális tevékenységeket folytatott a bicskei pedofilügyben másodrendű vádlottként elítélt K. Béla, azonban a férfi megúszta felfüggesztett börtönbüntetéssel – írja a Telex.

A bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthonban történt súlyos szexuális visszaélések csak azután kaptak szélesebb körben is nyilvánosságot, hogy Novák Katalin lemondott, miután köztársasági elnökként kegyelmet adott K. Endrének, a gyerekotthon igazgatóhelyettesének, aki segített eltussolni V. János igazgató pedofilbotrányát. Az ügy másodrendű vádlottjának, K. Bélának a neve eddig háttérbe szorult a bűncselekmény-sorozattal kapcsolatban, pedig a férfi 2015-2016-ban négy fiúval is szexuális kapcsolatot létesített a bicskei gyermekotthonban, ahol ebben a két évben nevelőként dolgozott. A vádirat szerint K. Béla orálisan kielégítette a fiatal fiúkat, a fenekükhöz nyomta a péniszét, és rávette a gyerekeket arra, hogy elégítsék ki őt szájjal.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!