A DK szerint Pölöskei Gáborné vezette azt az osztályt, ahol már 2011-ben jelezték, hogy a gyerekotthon igazgatója zaklathatja a gyerekeket. „Hogyan lehet államtitkár az, aki nem akadályozta meg, hogy a pedofil igazgató tovább molesztálja a rábízott gyerekeket?” - kérdezi a párt.


- A bicskei gyermekotthon két dolgozója már 2011-ben jelezte az akkor Tarlós István vezette fővárosnak, hogy a gyermekotthon igazgatója zaklathatja a gyerekeket – ez derült ki abból a jelentésből, amit Karácsony Gergely főpolgármester hozott nyilvánosságra. A dolgozók a főváros Oktatási, Gyermek- és Ifjúságvédelmi Főosztályának jelezték, hogy az intézmény egyik lakója szerint az igazgató belenyúlt a nadrágjába.

A bicskei gyermekotthont fenntartó főváros ekkor nem rúgta ki, és nem függesztette fel V. Jánost, aki ennek köszönhetően még 5 évig molesztálhatta a rábízott gyerekeket - írja a párt.

"Ennek a főosztálynak akkor Pölöskei Gáborné Áder Annamária, azaz Áder János húga volt a vezetője. Pölöskei Gábornét ezután előléptették, Balog Zoltán minisztériumában lett államtitkár, és államtitkár a mai napig, jelenleg a Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára"

– írta a DK a közleményében.

A pedofilsegítő elnöki kegyelmét kijáró Balog Zoltán, a pedofil igazgató állami kitüntetésében részt vevő Áder János, esetleg az orbáni pedofilhálózat feje, a pedofil igazgatót kitüntető Orbán Viktor utasította erre? Válaszokat és Pölöskei Gáborné Áder Annamária azonnali lemondását követeljük!” – közölte Gy. Németh Erzsébet, a párt országgyűlési képviselője.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!