Az énekes őszintén vallott arról az időszakről, amikor az édesanyja által csomagolt ételből is csak szűkösen élt meg. Egy-két közeli barátjának köszönheti csak, hogy túlélte ezeket az éveket.


Vastag Csaba megdöbbentő részleteket osztott meg az X-Faktor előtti időszakából Geszti Péter Adom a napom című műsorában.

- olvasta fel a műsorvezető az énekes egyik dalszövegét, amely egy olyan időszakról szól, amiről eddig keveset beszélt Vastag Csaba.

- emlékezett vissza az előadó ezekre a nehéz napokra, amikor az édesanyja által csomagolt ételből is csak szűkösen élt meg.

Arról is vallott, hogy a nélkülözés hosszú időn keresztül elkísérte őt az életében, 21 éves korától egészen a 28. életévig szegényes körülmények között élt, miután felköltözött Budapestre.

"Kiálltam elég sok mindent és sokat nélkülöztem. Csak én ezt nem mondtam soha senkinek, mert egyrészt büszke voltam, másrészt nem kértem sosem segítséget, nem akartam senkinek a terhére lenni. Egy-két nagyon kedves barátom volt, akik viszont az életemet mentették meg bizonyos szituációkban" - magyarázta.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!