Fagyos éjszaka után didergősen hideg nappalra készülhetünk. A folytatás sem túl bíztató.


Vasárnap az ország nagy részén már sok napsütésre számíthatunk, több felhő északon, északkeleten és keleten lehet, itt hózáporok, kisebb havazás kialakulhat, illetve reggel még a Dunántúl déli tájain szállingózhat a hó. Sokfelé élénk, erős, kezdetben a Bakony térségében viharos lesz az északnyugati szél. A fagyos reggelt követően napközben -3 és +3 fok között alakul a hőmérséklet - írja az Időkép.

Hétfőn említésre méltó csapadék sehol sem valószínű, és sokfelé számíthatunk többórás napsütésre. A Dunántúlon megélénkül, megerősödik a déli-délkeleti szél. Reggel helyenként akár -10 fok alatti minimumokat mutathatnak a hőmérők. Kora délután -3 és +4 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedden napközben északon helyenként kisebb havazás kialakulhat, az esti órákban pedig nyugatra érkezhet eső. Helyenként élénk lesz a déli-délkeleti szél. A maximumok -1 és +9 fok között alakulhatnak.

A jelenlegi számítások szerint szerdán több tájegységünkön ismét kialakuhat eső, havas eső és havazás. Nyugaton feltámadhat a szél. 0 és 8 fok közé melegedhet napközben a levegő.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!