P. M. szerint minden úgy történt, ahogy az ügyészség megállapította, és bocsánatot kért a tetteiért. Beismerése érintheti Schadl György bűnösségét is.


Beismerte a bűnösségét a Schadl-Völner ügy egyik vádlottja pénteken az ügy előkészítő tárgyalásán - derül ki a Blikk tudósításából. P. M. bocsánatot is kért a tetteiért.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, pénteken az előkészítő üléssel megkezdődött a Schadl-Völner ügy tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken.

Némi meglepetésre az ügy a XXII. rendű vádlottja, P. M. aki a nyomozáskor nem tett vallomást, most beismerte bűnösségét és lemondott a tárgyalás jogáról. Ahogy fogalmazott:

A vád szerint ő szervezte be az egyik végrehajtót Schadlnak, és az ő felesége a végrehajtói kar hivatalvezetője. A büntetése bűnsegédként 5-től 10-évig terjedő szabadságvesztés lehetett volna. Így azonban, hogy az előkészítő tárgyaláson beismerte a bűnösségét csak 4 év próbaidőt kértek rá.

P. M. ezzel beismerte, hogy Schadl Györgynek szervezett be embereket, ez pedig a Blikk szerint már érintheti a végrehajtó kar elnökének bűnösségét is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!