Többek között ez szerepel az ötödrendű vádlott, A. T. vallomásaiban. Egyéb meredek állításai is voltak a végrehajtói kar korábbi elnökéről, de ezeket nem tudta bizonyítékkal alátámasztani.


Remegő kézzel olvasta fel vallomását a Schadl-Völner-per csütörtöki bírósági tárgyalásán az ötödrendű vádlott A. T., akinek mondandójában szóba került többek között Rogán Antal, Szijjártó Péter és Borkai Zsolt is – számolt be róla a 24.hu.

A szövevényes ügyben a vád szerint a Mátrix Oktatási Intézmény engedélyeztetése során jutott szerep A. T.-nek.

A csütörtöki tárgyaláson A. T. remegő kézzel olvasta fel a vallomását, melyben részben beismerte bűnösségét, de azt tagadta, hogy ügyésznek adta ki magát. Szerinte valóban közbenjárt az iskola ügyében pénzért, ugyanakkor állítása szerint jogi munkát végzett. Viszont azt is elismerte, hogy pénzt kért az iskolával kapcsolatban megszerzett információkért.

Ezután Tóth Erzsébet bíró felolvasta a vádlott nyomozati szakaszban tett vallomásait. Ezek alapján a férfi elsősorban R. R. harmadrendű vádlottal volt szorosabb kapcsolatban, akitől számos érdekes, de köztük sok légből kapottnak tűnő történetet hallott. Többek között azt, hogy

Ilyen sztori volt az is, hogy Schadl havonta 300 milliót keres, mert a végrehajtók „tejelnek neki”, és ő intézte a Borkai Zsolt volt győri polgármesterről készült szexvideó ügyét. Emellett szóba került, hogy nemrég felújították a végrehajtói kar épületét, amelyben billiárdasztal is van, míg egy felszámolási ügyben való közreműködés kapcsán több bíró lefizetéséről beszéltek, akik állítólag „csak tízmilliót” kértek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!