Az amerikaifutball-bajnokság döntőjének félidei showjában derült ki, hogy az énekesnő a második gyerekét várja.


Nagy várakozás előzte meg az idei Super Bowl halftime show-t, hiszen egy ideje már nem aktív szupersztárt, Rihannát kérték fel, hogy szórakoztassa a nézőket a szünetben. Az énekesnő hosszú évek óta nem adott már ki új számot, és az utóbbi időben a koncertezéstől is visszavonult, hiszen tavaly megszületett első gyermeke.

Ráadásul Rihanna fellépése nemcsak azért volt váratlan, mert rég láthattuk színpadon, hanem azért is, mert korábban nyíltan bojkottálta a Super Bowlt. Végül mégis sikerült meggyőzni, és nem is akármilyen show-val lepte meg a helyszíni és a tévéközönséget.

Az énekesnő elég bevállalós volt, hiszen egy több méter magasan kifeszített emelvényen nyomta le a közel 14 perc nagy részét, és második gyermekével a pocakjában is többször beszállt a táncosok koreográfiájába.

A popdíva természetesen a legnagyobb slágereiből énekelt kisebb-nagyobb részleteket, ami bőségesen elegendő is volt a félidei show-ra.

A teljes fellépést itt lehet megnézni:

Az amerikaifutball-bajnokság döntőjét egyébként a Kansas City Chiefs nyerte meg, miután 38-35-re győzte le a Philadelphia Eagles együttesét. Ezzel 1970 és 2020 után harmadszor diadalmaskodott a csapat.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!