Egyetlen gyermekét gyászolja az a nagyecsedi házaspár, akinek a lánya 13 évesen, tüdőgyulladásban halt meg. Ferenc és Melinda nem hagyja annyiban az ügyet, szerintük Niki több orvos hibája miatt vesztette életét.


Felkavaró interjút adott az RTL-nek az a házaspár, akik tüdőgyulladás miatt néhány nap alatt elvesztették egyetlen lányukat.

– mondta megrendülten Nikolett édesanyja. Akkor már mindenhonnan dőlt kislányából a vér. A 13 éves gyermek másnap reggelre meghalt.

A tragikus történet január végén kezdődött, amikor Nikolett megbetegedett. A háziorvos azt állapította meg, hogy a gyerek valószínűleg influenzás, és kérte, hogy otthon kúrálják. A lánynak éjszaka 39 fokos láza lett, másnap már a hátát és mellkasát is fájlalta, ezért szülei a mátészalkai orvosi ügyeletre mentek vele, de innen hazaküldték őket. A szülők állítása szerint ezekre a fájdalmakra azt mondták: a láztól fájnak az izmai. Nemsokára már felöltözni sem tudott egyedül. A mátészalkai kórház gyermeksürgősségi osztályára mentek vissza, a szülők szerint nagyon fájt a mellkasa és egyre több vért köhögött fel. Innen mentővel szállították át a lányt Nyíregyházára.

„Nagy volt a baj, mert annyi vér volt a tüdején, hogy a csövet alig tudták elhelyezni. Közben leállt a szíve. Újra kellett éleszteni. Hosszas újraélesztés után újraéledt, de azt mondta az orvos, hogy még van 15-20 perc, ami kritikus.

mondta könnyeivel küszködve az édesanya.

Nikolett kitűnő tanuló volt, kézilabdázott, mindenki kedvelte őt a településen.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!