A jobboldali véleményvezérek csőcseléknek és szarjankóknak nevezték az ellenzéket és a kegyelmi ügy miatt tiltakozókat.


Utcai erődemonstrációt kellene tartani Novák Katalin bukása után, hogy megmutassák, „rohadtul nem jött el a pillanat” - erről beszéltek a Hír TV Sajtóklub című műsorában kormánypárti véleményvezérek.

Óriási felháborodást váltott ki, mikor kiderült, hogy a köztársasági elnök tavaly áprilisban kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját fedező helyettesnek, K. Endrének. Szombaton aztán igencsak felgyorsultak az események, miután Novák Katalin és Varga Judit is lemondott.

Erről beszélgetett a Hír TV-n Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Szabó László és Bencsik András.

Emellett arra is tettek utalásokat, hogy ebben a helyzetben utcai erődemonstrációt kéne tartani, méghozzá Bayer Zsolt szerint március 15-én.

„Nekem nagyon úgy tűnik, hogy egy felgyorsult sakkjátszma zajlik a szemünk előtt. Valaki hibázott, lépett egy rosszat, és ebből fakadóan a szemben ülő vérszemet kapott, és most már legszívesebben fölborítaná az egész sakktáblát. Legyünk nagyon résen, és állítsuk meg ezt az őrjöngést” - fejtette ki Gajdics Ottó. Szerinte a „kegyelmet adó nem azonosul sem a kegyelmet kapó személlyel, sem az ő bűneivel”, illetve Novák Katalin csak élt a jogával, és kegyelmet adott annak, akinek csak „érintőlegesen volt kapcsolata” a bűnüggyel.

Bayer attól tart, hogy most „megpróbálják ebbe az egészbe a miniszterelnököt meg a Fideszt meg az egész kormányt meg a mindenkit belekeverni”. Azt is hozzátette: Orbán csak a sajtóból értesült a kegyelmi ügyről.

- mondta Bayer.

A teljes beszélgetést ITT tudod megnézni.

via 444


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!