A phoenixi Rendőrkapitányság munkatársai október 21-én délután 5 órakor kapták a hívást, mely egy felnőtt férfi megkéseléséről szólt. Az eset a South Central Avenue 8000-es tömbjében található, The Elevate at South Mountain apartmankomplexumban történt.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ismert szakpszichológus fiát, az 53 éves Császár Zsoltot halálra késelték október 21-én az Egyesült Államokban, Phoenix városában.

Az édesanya szerint szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. A bűntényt a 18 éves, 2 méter magas Yaaliyah Ezekiel Jackson vállalta magára, de később kiderült, hogy más vitte el a férfi autóját és a mobiltelefonját.

A Blikk foglalta össze, hogy újabb részletek derültek ki a gyilkosságról, amelyeket az amerikai sajtóban hoztak nyilvánosságra.

A Phoenix-i Rendőrkapitányság munkatársai október 21-én délután 5 órakor kapták a hívást, mely egy felnőtt férfi megkéseléséről szólt. Az eset a South Central Avenue 8000-es tömbjében található, The Elevate at South Mountain apartmankomplexumban történt.

A helyszínre érkezéskor a mentők bementek a lakásba és a hálószobában megtalálták Császárt. Több szúrt sebet szenvedett a felsőtestén. A rendőrök lefoglalták a gyilkos eszközt, egy henteskést.

Az eddigi adatok szerint Jackson nővére bérelte a lakást, Jackson néha továbbadta albérletbe másoknak. Október 21-én reggel a nővére állítólag felhívta Jacksont, és megkérdezte, beengedheti-e barátját, Császárt a lakásba, hogy a férfi ott maradjon néhány napig.

Ezután a konyhában kötöttek ki. Ott a gyilkos állítása szerint felkapott egy henteskést, fejbe akarta vágni vele a későbbi áldozatot. Jackson azt mondta, hogy csak „megijeszteni” akarta ellenfelét.

A gyermekkorát intézetekben és fiatalkorúak börtönében töltő Jacksont pénteken a bíróság előtt ismét meghallgatják.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!