A meggyilkolt férfit Magyarországon temetik majd el. A család továbbra sem hisz abban, hogy önvédelemből vagy egy vita miatt ölték meg Császár Zsoltot, szerintük rablógyilkosság történt.


Ahogy arról a nap folyamán korábban mi is beszámoltunk, halálra késelték Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus 53 éves fiát az Egyesült Államokban. Császár Zsoltot egy 18 éves, már büntetett előéletű férfi ölte meg, feltehetően társak segítségével.

„Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra” – nyilatkozta a Blikknek Bagdy. A 18 éves fiatalt gyanúsítják, aki a sajtó szerint azt vallotta, a nővére kérte meg, engedje be néhány napra a lakásba Zsoltot. Szerinte zuhanyzás után nem pakolta el elég gyorsan a dolgait, ezen vesztek össze. A vita a konyhában folytatódott, ahol többször is megszúrta egy konyhakéssel áldozatát. A család szerint azonban rablótámadás történt. Bagdy Emőke úgy tudja, fiát egy rendezvényre hívták, majd tőrbe csalták.

A testvérek kapcsolata gyerekkoruktól kezdve nagyon szoros, Császár-Nagy Noémi úgy fogalmazott, aki nem iker, el sem tudja képzelni, mit érez most. „Testét holnap vagy pénteken tudom a Halottasházban megsimogatni, mert átviszik az igazságügyi kórbonctanról. Utána lehet hazahozni” – nyilatkozta.

A bírósági nyilvántartás szerint a gyilkossággal gyanúsított fiatal ellen korábban súlyos testi sértés miatt indult eljárás, Császár Zsolt halálakor is próbaidejét töltötte.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!