A szórakozóhely tulajdonosa törölte a posztját, de szavai addigra már terjedni kezdtek az interneten. A Groovehouse jogi útra terelte az ügyet.


Áll a bál a interneten a Groovehouse szombaton elmaradt mezőkövesdi fellépése miatt, írja a Blikk. A szórakozóhely tulajdonosa a közösségi oldalán azzal vádolta Judyt, hogy az énekesnő részeg volt, ezért maradt el a buli. A posztot később törölte, de addigra már terjedni kezdett az interneten.

A lap megkereste a tulajdonost, aki előbb nyilatkozott, majd végül mégis visszavonta állításait. Ráadásul a szórakozóhelyen megjelent szemtanúk szerint egyáltalán nem az történt, amit a tulajdonos állít.

„Az együttes késett, ez tény, de ilyesmi mindenkivel előfordul, nem volt ideges a közönség, jó hangulatban vártuk a koncertet. Egy ponton azonban Manó, a tulajdonos elkezdett üvöltözni a mikrofonba. Elég trágár dolgokat mondott Judyékra, többek között azt, hogy alkoholisták és be vannak rúgva. Addigra megérkeztek, de mi nem láttuk jelét annak, hogy bármi bajuk lenne. Teljesen józannak tűntek, bár tény, hogy Judy nem érezte jól magát, mégis eljött a koncertre, mert nem akarta cserben hagyni a rajongókat” - mondta egyikük a Blikknek. Szavait egy másik résztvevő is megerősítette.

A lap megkereste Judyt is, aki nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Annyit azonban elárult, hogy megtették a szükséges jogi lépéseket, így a továbbiakban jogi képviselője foglalkozik a történtekkel.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!