Az énekesnő betekintést nyújtott a kapcsolatukba. Szerinte olyan erős szövetség van köztük a férjével, amit egy hurrikán sem tépne szét.


Évfordulót ünnepel Tóth Gabi: ma van 5 éve, hogy megismerkedett a férjével, Krausz Gáborral. Ez alkalomból Instagram-oldalán osztott meg egy közös képet, amihez néhány sort is fűzött.

– írta.

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő a csalad.hu-n vezetett blogjában hosszabban is írt a kapcsolatukról, és arról, mit jelent számára a házasság.

Arról is beszámolt, hogy Krausz Gábor gyermekkorában elvesztette az édesanyját, és „akkor elzárta az érzelmeit és hét lakat alá rejtette”, de a kislányuk „újra elővette a kulcsokat”, így a séf már ismét ki tudja mutatni az érzelmeit. Sőt, Gabi olyan megnyilvánulásokat is kap tőle, amikről azt a kapcsolatuk elején nem gondolta, hogy valaha is képes lesz adni.

„Azt tudtam, hogy ha szeret, akkor nagyon szeret, de abban nem voltam biztos, hogy ki is tudja mutatni valaha. Adtam neki időt, hogy először kialakuljon benne az érzés, azután ízlelgesse, majd megszokja és végül hagyja felszínre törni. Nem mondom, hogy mindig könnyű volt, mert persze néha én is siettetni akartam. Néha én is aggódtam, hogy megnyílik-e valaha nekem ez az ember, és képes lesz-e feltárni a szívét annak minden bánatával, félelmével, örömével, szorongásával. És képes lett. Tudom, már írtam, hogy az én férjem a zord macsó külső mögött nagyon mély érzéseket rejteget, de most megint írom, mert részben pont ezt szeretem benne a legjobban. Szeretem, hogy részese lehetek, ahogy férjjé válik” – írta.

Tóth Gabi szerint senki nem tudja, hogyan kell jó férjnek vagy feleségnek lenni, azt idővel megtanuljuk. Azt is elismerte, hogy Krausz Gábor is kivárta, hogy elmúljon az az időszak, amikor a kislányuk csak az anyukájára vágyott, és amibe sok férj nem tud beletörődni.

- zárta sorait az énekesnő.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!