Neki pedig nem volt könnyű feladat őt emberileg megerősíteni. Szerinte ebbe egy picit beletört a bicskája. De azért azt kívánja, hogy legyenek boldogok Mikes Annával.


Volt férjéről, Krausz Gáborról is beszélt Tóth Gabi az Ágai Kis Andrással készült beszélgetésének második részében. Szerinte Krausz korábban nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal.

Gabi azt is elmondta, a házasság egy szép dolog, és hisz abban, hogy „Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít”.

„Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog.”

Gabi tervezni már nem tervez előre semmit, nagyon boldog Papp Máté Bencével, ahogy fogalmazott: „nem tudom, mi lesz, nem tudom, meddig lesz, élek és nem is tervezek”.

Volt férjéről, Krausz Gáborról azt mondta, hogy a séf nagyon nehéz életből jött, ez nem is titok, megírta a könyvében.

Volt párja és Mikes Anna kapcsolatáról is beszélt. Szerinte a Krausz és a táncosnő összeillenek, „még külsőleg is hasonlítanak egymásra”, és azt kívánja nekik, hogy legyenek boldogok.

Az énekesnővel készült interjút ITT tudod megnézni.

via 24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!