„Nagyon jó édesapa a Gábor - közösen neveljük a Hannit és nem a Gábor neveli a gyermekünket, ahogy írják. Nálam van a Hanni és minden héten megy az édesapjához” – árulta el többek között az énekesnő egy interjúban.


Tóth Gabi a Tények Plusznak mondta el először, hogy mi is történt közte és volt férje, Krausz Gábor között a válás előtt. Az énekesnő szeretett volna a pletykák után tiszta vizet önteni a pohárba. Szerinte sok olyan dolog jelent meg róluk, ami nem volt igaz, és úgy indultak el pletykák, hogy nem volt valóságalapjuk.

Üzent azoknak is, akik hasonló helyzetben vannak: úgy véli, hogy mindenkinek joga van a boldogsághoz, akkor is, ha van gyerekük, mert egy kapcsolatot ez nem ment meg.

Könnyek között mondta, hogy

Szerinte most "Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van így, mintha kapcsolatban maradtunk volna".

A pletykákkal ellentétben "nem aláztam meg senkit, jóban vagyok a Gáborral és tisztességesen megbeszéltük a dolgokat. Nem tartozik mindenkire az, hogy mi van a négy fal mögött. Nyilván, amikor már kezdett elfáradni ez a kapcsolat, sokkal kevesebbet posztoltunk a Gáborral. És mindenhez két ember kell, ez nagyon fontos. És azt gondolom, mindketten mindent megtettünk azért, hogy ez a házasság működjön" - mondta el Tóth Gabi, hozzátéve, hogy az elmúlt évük erről szólt.

Most az számít, hogy "amikor a Hanni nagy lesz, érezze a szeretetünket, akkor is, ha nem vagyunk együtt, mert tiszteljük egymást a Gáborral, és Hanniért örökké hálás leszek neki".

Az édesanya elárulta, hogy Gábor remek édesapa, aki szereti a gyereküket és a kicsi is szereti az apját.

"Az számít, hogy Hanni, ha nagy lesz, akkor is érezze majd a szeretetüket úgy is, hogy nincsenek együtt. Hogy érezze, hogy összetartó családban van akkor is, ha a szülei nincsenek együtt" - tette hozzá.

Az új kapcsolatáról is őszintén beszélt. Úgy vélte, hogy most csodák történnek meg vele. "Olyan csodára megyek haza mindennap, amire mindenki vágyik. Nagyon stabil hátországom van és egy szellemi partnerem, olyan kapcsolódás, amit senki sem lát. És ezért nagyon hálás vagyok".

Magáról pedig annyit árult el, hogy "én egy nagyon érzékeny lelkű csajszi vagyok, van egy olyan kislányos énem, amit a nagy fal között szabadjára engedek, aki azt akarja, hogy mindenki szeresse. Majd bekapcsol a felnőtt Gabi, aki nem akarja, hogy mindenki szeresse. Nem mondom, hogy könnyű volt ez."

VIDEÓ: Tóth Gabi a válásról


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!