Mint azt megírtuk, Tóth Andi nemrég felidézte, milyen fehérneműs fotósorozatot készített róla Nánási Pál fotográfus, így az énekesnő abból az albumból osztott meg egy képet emlék gyanánt.

Tóth Andi sokak örömére képpel emlékezett vissza a fehérneműs fotózására

Tizenöt perc alatt ezerötszáz lájkig jutott.

Csakhogy ez nem tetszett mindenkinek, mint kiderült,

egy kommentelő azt jegyezte meg az énekesnőnek, hogy a férfiaknak szólnak a posztjai, és hogy nem helyes ilyen jellegű képekkel elárasztania a fiókját, sokkal inkább énekléssel kapcsolatos posztokat kellene feltöltenie.

Az énekesnő erre eléggé begurult, Instagram-sztoriban írta le hosszan, mennyire nem ért egyet a felvetéssel.

Én olyan képeket osztok meg, ami NEKEM tetszik. Egy nőnek EZ legyen a szeme előtt. Igen, szerintem a nőknek igenis kurvára szükségük van arra a példára, hogy ne foglalkozzanak azzal hogy milyennek kéne lenniük, mit kéne posztolni, mit nem kéne posztolni. Ki vagy te, hogy megmondd, mi lenne a helyes az oldalamon? Ez a normális viselkedés? Ez a példa. NEM

- kezdte, majd hozzátette, megnézte a kommentelő profilját, aki szintén megmutatta a testét egy-két képen, de ezt jól is teszi, legyen büszke erre. Majd tovább folytatta egy új sztoriban:

Lányok! Hagyjátok abba az álszentséget! Mindenki arra törekedjen, hogy saját magát boldoggá tegye, és jól érezzétek magatokat a bőrötökben! Talán akkor majd nem éreztek késztetést, hogy nekem írogassatok a képeim alá

- zárta le a vitát.

Kiemelt kép: Instagram.com/tothandi.andee


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!