Sokak szerint a séf hozzá nem illő módon reagált A Konyhafőnök VIP egyik nézőjének megjegyzésére.


A Konyhafőnök VIP hétfői adásából osztottak meg egy jelenetet a műsor Facebook-oldalán, amelyben az látható, hogy Rácz Jenő Járai Máté ételének értékelésekor úgy kóstolt meg egy elemet, hogy a késsel vette a szájába. Ez több nézőnek sem tetszett, volt, aki meg is jegyezte kommentben, hogy a kést nem illik úgy használni, mint a kanalat és a villát.

„Én már a múltkor is írtam,hogy nem nyalogatja, ha egyszerűen úgy használja a kést, mint a kanalat vagy a villát” - írta egy Zsuzsanna nevű hölgy.

Hozzászólására többen is reagáltak, a kommentek alapján pedig sokaknak nem tetszett a séf reakciója.

„Kérem! Mi nagyon szeretjük Önt. Meggondolatlan válaszokkal ne változtasson ezen. Inkább hagyja szó nélkül!”

„Bár tényleg van mire büszkének és önelégültnek lenni az elért sikerek alapján, amihez gratulálok, de ahogy a komment is mutatja, azért némi szerénység és tisztelet még nem jár a sikerekhez...”

„Itt nem vagy Chef! Itt nem illik így beszélni, kommentelni Jenő. Írom ezt úgy, hogy tisztelem a tudásodat, az akaratodat.”

„Műveletlen vagy, ami meglepő egy Michelin-csillagos étteremtulajdonostól. Tanulatlanság és frusztráció pont, ahogyan Schobert barátodnál. Ha ez a kettő a helyén lenne, nem vennéd a szádba a kést és nem kommentelnél ide egy ilyet… sőt! Semmilyet!”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!