Csonka András nemrég Tatár Csilla műsorában arról beszélt, sokszor olyan kommenteket lát egyszerű hírek alatt is, hogy rendesen megijed tőlük.

Megijedek attól, hogy ha ezzel az emberrel találkoznék egy sötét utcán, mit tenne? Megölne? Mert gyilkos indulatokat látok. Bár nyilván gyáva emberektől

Csonka András: Emberek olyanokat kommentelnek hírek alá, hogy megijedek

Szerinte a felnőttek lelke egyre kérgesebb és érdesebb.

Ma is hasonló dolog történt a színésszel, akinek kommentjét az RTL Klub Facebook-oldalának egyik posztja alatt vettük észre. A csatorna oldalán egy Fókusz-riportot osztottak meg azzal a szöveggel:

Viktória 27, László 33 éves. Mindketten hetekig feküdtek kórházban koronavírus-fertőzés miatt, úgy érzik, a poklok poklát járták meg. Egyikük sem gondolta volna soha, hogy ennyire súlyos tüneteket produkálnak majd, és hogy félniük kell attól, mit hoz a holnap.

Ide érkezett egy komment egy olvasótól:

Két szerencsétlen. Pénzért mindent, mi?

Erre válaszolt Csonka:

Te és a hozzád hasonló karakterű emberek most már nagyobb veszélyt jelentetek, mint a vírus! Kikérem magamnak még a feltételezést is, hogy pénzért mondtam, hogy covidos lettem. Bár nekem közel sem voltak olyan agresszív tüneteim, mint a riportban nyilatkozóknak. Ha beengednének téged, mondanám, hogy látogass el egy kórház covidosztályára, és azután fölényeskedj! Ennyire ostoba vagy, vagy ennyire gonosz?

Kiemelt kép: Mohos Márton/24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!