Az elemző szerint egy időre Gulyás Gergely politikai pályafutása is véget ért. Magyar Péter szempontjából szerinte a következő két hónap lesz döntő, különösen az európai parlamenti választás.


A Magyar Péter-jelenséget és az újonnan színre lépő politikus és Varga Judit csatározását elemezte a Partizán műsorában szerda este Török Gábor. A politológus szerint Varga nem sokkal azelőtt leadott interjúja Hajdú Péternél a Mónika-show műfaját idézte, és sok fog múlni azon, hogy az ellenzéki táborban mennyien fogják elhinni a párkapcsolati erőszakról szóló történeteket.

Török szerint az elkövetkező két hónapban dől el Magyar Péter további sorsa: ha politikai mozgalmat tud építeni, és főleg ha el tud indulni az európai parlamenti választáson, az nagy vízválasztó lehet, ellenkező esetben nehéz helyzetbe kerülhet.

Az elemző kifejtette azt is, hogy Magyar elsősorsban az ellenzéki pártoktól szív el választókat: szerinte első sorban a Momentumtól, de adott esetben a Magyar Kétfarkú Kutyapárttól vagy kisebb pártoktól is átpártolhatnak hozzá.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!