Mint arról korábban beszámoltunk, A$AP Rocky-nak engedélyezte a stockholmi bíróság, hogy az Egyesült Államokban várhassa meg az ítéletet ügyének, amiben testi sértés a vád ellene.

(FILES) In this file photo taken on September 13, 2018 (FILES) In this file photo taken on September 13, 2018, ASAP Rocky attends Rihanna's 4th Annual Diamond Ball at Cipriani Wall Street in New York City. - The Stockholm district court said on August 02, 2019, that US rapper A$AP Rocky should be released from custody, pending the verdict of an assault trial that has garnered global attention and stirred fan outrage. The rapper, whose real name is Rakim Mayers, has been in custody in Sweden since he was arrested on July 3 after a street brawl, but on the last day of his trial the court decided to release him, pending the verdict. . (Photo by Angela Weiss / AFP)

Elhagyhatta Svédországot a testi sértéssel vádolt rapper

A svéd ügyész szerint szó sincs önvédelemről, A$AP Rockyék egy földön fekvő embert ütöttek-rúgtak.

A börtönből szabadult rapper akkor rögtön Instagramra is ment, hogy közzé tegye egy róla készült fotóval a következő üzenetet:

Köszönöm teljes szívemből minden rajongómnak, barátomnak, és bárkinek szerte a Földön, aki támogatott az elmúlt hetekben. Azt sem tudom, hogyan fejezzem ki szavakkal a hálát, amit irántatok érzek. Ez egy nagyon nehéz és megalázó élmény volt. Köszönetet mondanék a bíróságnak, hogy engedélyezte nekem, Bladinak és Thotónak, hogy visszatérhessünk a családunkhoz és a barátainkhoz. Köszönöm mégegyszer a sok szeretet és támogatást!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

THANK YOU FROM THE BOTTOM OF MY HEART TO ALL OF MY FANS, FRIENDS AND ANYONE ACROSS THE GLOBE WHO SUPPORTED ME DURING THESE LAST FEW WEEKS I CANT BEGIN TO DESCRIBE HOW GRATEFUL I AM FOR ALL OF YOU THIS HAS BEEN A VERY DIFFICULT AND HUMBLING EXPERIENCE I WANT TO THANK THE COURT FOR ALLOWING ME BLADI AND THOTO TO RETURN TO OUR FAMILY AND FRIENDS THANKS AGAIN FOR ALL OF THE LOVE AND SUPPORT

PRETTY FLACKO (@asaprocky) által megosztott bejegyzés, Aug 2., 2019, időpont: 11:39 (PDT időzóna szerint)

A poszthoz azóta egy halom híresség hozzászólt, támogatásáról biztosítva a hazatérő rappert. Dwayne Johnson, vagyis The Rock szív és sör hangulatjel kíséretében írta a következőt:

Gyere haza a családodhoz, testvérem!

A Fekete párduc sztárja, Michael B. Jordan két befeszített bicepsz hangulatjellel fejezte ki támogatását, Lewis Hamilton pedig ezt írta:

Annyira boldog vagyok miattad, tesó!

Számtalan rapper hozzászólt a képhez, kifejezve örömét Rocky szabadulása miatt, Skepta, Rico Nasty, Lil Yachty, ScHoolboy Q, Young Thug, a Mr. Robotban is szereplő Joey Bada$$, és G-Eazy mind biztosította támogatásáról kollégájukat többek között. De Erykah Badu, Michael Rappaport színész, és a népszerű fiatal modell és influenszer, Luka Sabbat is írt örömködő kommentet. A Halálos iramban-filmek sztárja, Tyrese pedig ezt írta:

Azt tesó, az imádságok és a küldött pozitív energia működött! Isten hozott itthon, annyira boldog vagyok, hogy kiszabadultál! Imádságok!

A trollok egyébként rendre bekommentelték a különböző hírességek kommentjei alá, hogy szégyelljék magukat, amiért egy bűnözőt támogatnak, ugyanakkor ha a svéd bíróság kimondja, hogy önvédelem volt és felmenti, akkor technikailag a bűnöző szó nem igazán állja meg a helyét. A rapper azóta egyébként már az első fellépésén is túl van, tegnap egy amerikai fesztiválon koncertezett.

Kiemelt kép: Francois Durand/Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!