Kórházba kellett szállítani egy kislányt, miután a Chicago Cubs baseballcsapatának játékosa, Albert Almora Jr ütése eltalálta a Houston Astros elleni meccsen.


The reaction of not just Albert Almora Jr., but all the players, after a kid is struck by a line drive. ????

Hope the young fan will be alright. Prayers to them. pic.twitter.com/CaFelDguCR

- Chris Dixon (@cdixon25) 2019. május 30.

Almorát nagyon megviselte az eset, összetörten kóválygott a pályán az ütés után, majd két inning között felment a lelátón abba a szektorba, ahol a szerencsétlenül járt gyerek korábban tartózkodott. Az ütőjátékost elragadtak az érzelmei, az egyik biztonsági őr és a társak vigasztalták.

After Albert Almora Jr. struck a young fan with a foul ball, in between innings he went immediately over to that section to ask about the situation. You can see he is overwhelmed with emotion as him and the security guard have a moment. This is just a terrible & sad situation. pic.twitter.com/Yh3wWmDjhx

- Cubs Live (@Cubs_Live) 2019. május 30.

Nem tudok mit mondani, csak imádkozom. Két gyerekem van, adja az Isten, hogy az életem végéig fenntarthassam a kapcsolatot ezzel a kislánnyal

- nyilatkozta Almora.

A meccset rendező Houston közleményt adott ki, amelyben azt írja, a gyereket kórházba szállították, de az állapotáról nem tudnak további felvilágosítást adni. A labda egyébként a védőhálót átszakítva találta el a kislányt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!