A VIVA TV egykori műsorvezetője egy olyan luxusautóval közlekedik, aminek ára 95 millió forintról indul. Ehhez jön még hozzá a fényezés, aminek a felára 7,67 millió forint, és számos egyéb extra.


Az Átlátszó újabb részleteket derített ki arról a járműről, amit Rákay Philip a múlt héten egy budakeszi autómosóban saját kézzel tisztogatott. Egy Mercedes-Maybach autóról van szó.

Az alapáras gyári szín helyett az Obszidián-fekete/Kalahári-arany kéttónusú fényezés mellett döntött, ami jelentősen növeli az autó exkluzivitását. A felára 7,67 millió forint. Így az autó ára több mint 102 millió forintnál jár. A hátsó ülések nyakfűtéses-lábmasszírozós extrái szintén 842 ezer forinttal növelik az autó árát. A First Class hátsó ülések és a Premium Plus csomag összesen 4,4 millió forintot érnek, igaz, ez az összeg már magában foglalja a kormánykerék és kartámasz fűtés árát is.

Sturcz Antal autós újságíró az Átlátszónak azt mondta, a Maybach a Mercedesek csúcsa, ahol a kényelem és a luxus minden apró részletben megmutatkozik.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!