Látványosan rosszul fogadta a Sztárban sztár leszek! vasárnapi élő adásában az énekesnő, hogy versenyzői a veszélyzónába kerültek. Papp Máté Bence a színfalak mögött próbálta tartani benne a lelket egy-egy forró öleléssel.


Nagyon nehéz időszakon megy keresztül Tóth Gabi, amit jól láthattak azok, akik múlt vasárnap este a TV2 stúdiójában, a Sztárban sztár leszek! élő adásán tartózkodtak - írja a Blikk.

"Milyen vidámak vagytok!" – mondta Tilla a műsor elején Köllő Babettnek és az énekesnőnek, amire Gabi azonnal rákontrázott:

A műsor előrehaladtával csak tovább romlott Gabi hangulata főleg azután, hogy a nézői szavazatok és a zsűripontok alapján a versenyben maradt két versenyzője, Oláh Vivien és Halász Rebeka a tabella aljára kerültek, ezáltal a kiesés szélére sodródtak.

A szünetben hangot is adott a nemtetszésének, mestertársai­nak ingerülten magyarázta, hogy nem tartja igazságosnak az állást, mivel a két tehetséges lány rengeteget készült az estére. A rövid reklámszünetekben is mindig elsőként állt fel, majd szomorú arccal távozott a stúdióból.

A Fricska táncosa az elmúlt hetekben rendszeresen feltűnt a nézőtéren, ezúttal pedig a színfalak mögött várakozott kedvesére, próbálva benne tartani a lelket.

"Először nem értettük, mi baja lehet Gabinak, de hamar rájöttünk, az bántja, hogy a versenyzői a veszélyzónába kerülhetnek" - magyarázta a lapnak az egyik néző.

Végül be is következett, amitől Gabi tartott, a műsor végén ugyanis Oláh Viviennek kellett búcsúznia a Sztárban sztár leszek!-ből.

Az énekesnő a műsor végeztével gyorsan távozott is a stúdióból, majd a párja kíséretében autóba szállt, aki hazafuvarozta a kedvesét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!