Fellép többek között a West End-szupersztár, Bradley Jaden, szülinapi estét tart az Anna And The Barbies, láthatjátok Caramel és a Budapest Bár koncertjét, de lesz opera és musical is.


A Margitszigeti Szabadtéri Színház meghirdette több kiemelt programját a 2024-es szezonra. Most is elhozzák a világ legjobbjait, a legnagyobb nemzetközi és hazai sztárokat. Új musical bemutatókkal, kihagyhatatlan koncertekkel és kizárólag a Margitszigeten látható produkciókkal készülnek a nyári szezonra.

A fellépő művészek sora rendkívül különleges. A Margitszigetre érkezik a világhírű és extravagáns szerb hegedűvész Nemanja Radulović és markáns zenekara; a Zöld-foki-szigetek dús hangú énekese LURA; a Ballet Preljocaj, a kiváló francia balett-társulat; a sármos és sugárzó énekhangú amerikai opera tenor Jonathan Tetelman és a szintén Amerikából érkező szuperprodukció – a nemzetközi gyermeknap programjára érkező – az Így neveld a sárkányodat! film-zene-koncert.

A művész sztárvendége Zizi Strallen brit színésznő lesz. A műfajok sokszínűségét bizonyítva, a teátrum elhozza a Parádé című előadást, amely a Boban Marković Orkestar és a Székesfehérvári Balett Színház közös produkciója.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!