Különleges zenei koncertre készül Marics Peti és Valkusz Milán. A most induló Red Bull Jukebox egy felejthetetlen szabadtéri program Budapesten. A jegyvásárlás már elérhető!


Teljesen új zenei élményt kínál a Red Bull Jukebox

Különleges zenei produkció készül Budapesten. A még soha nem látott interaktív koncerten a közönség irányít majd. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad szezonnyitó eseményén Marics Peti és Valkusz Milán együttese, a VALMAR és meghívott meglepetésvendégeik lépnek színpadra.

A koncert időpontja:

2023. május 19-én este debütál Magyarországon a Red Bull Jukebox. Az esemény nagy dobása, hogy az interaktivitás a koncerten különleges LED-karkötők segítségével történik, de számos kérdésben már előzetesen is szavazhatnak az érdeklődők. A VALMAR számai mellett feldolgozások, zenei műfajok és újrahangszerelések, valamint számos olyan izgalmas opció közül lehet majd választani, amelyek garantáltan rendhagyóvá és felejthetetlenné teszik az estét.

A koncert házigazdája és műsorvezetője

Nem más, mint Istenes Bence lesz a műsorvezető. Ő kapja a legnagyobb szerepet az interaktivitásban. A közönség szócsöveként egyfajta összekötő lesz a nézőtér és a színpad között.

– mesélte Istenes Bence.

Jegyek a Red Bull Jukeboxra

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2023-as szezonnyitó eseményére már kaphatóak a jegyek. A legalacsonyabb jegy ár 7900 Ft, míg a legmagasabb jegy ár 17.900 Ft-ba kerül a készlet erejéig!

Bővebb információk: ITT.

A koncert fellépője a VALMAR

Bár sem Marics Peti, sem Valkusz Milán számára nem ismeretlen terep, hogy zenei műfajok és a legkülönbözőbb előadók dalai között brillírozzanak, a Red Bull Jukebox számukra is tartogat kihívásokat. Most nem jelmezben és elmaszkírozva, más karakterben, hanem Petiként és Milánként kell magukévá tenni a különböző stílusokat. Ráadásul szinte mindenben a közönség dönt majd.

– meséli lelkesen Peti.

– teszi hozzá Milán, aki szerint most biztosan kilépnek a komfortzónájukból.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!