Martina és Tamás egy éve házasodott össze, napokkal a motorbaleset előtt ünnepelték első évfordulójukat. Saját erőből képtelenek lesznek állni a rehabilitáció költségeit, ami akár több tízmillió forint is lehet.

Május 7-én még az első házassági évfordulóját ünnepelte egy baranyai pár, három nappal később a 29 éves férj önhibáján kívül lebénult egy motorbalesetben. Amrein-Király Martina július végén egy hosszú posztban kért segítséget Tamás felépüléséhez a Facebookon.

Ebben a 25 éves feleség azt írja, hogy

A balesetről a rendőrség közölt fotót a közösségi felületén:

„Az esés következtében súlyosan sérült a gerince, azonnal meg kellett műteni, de sajnos lebénult és legjobb esetben is maradandó károsodás lehet a vége a szakemberek szerint, még akkor is, ha újra lábra áll. Bizakodóak vagyunk, jelenleg az ország szerintünk legjobb ilyen intézményében, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben kap kezelést” – mondta el Martina a PécsMa portálnak.

Én Budapest mellé költöztem ideiglenesen, hogy sűrűn be tudjak hozzá járni a kórházba. Szerencse, hogy nem maradtunk száz százalékig bevétel nélkül, a munkámat nekem nem kellett feladnom, elég rugalmasan tudom beosztani az időmet. Azt viszont látjuk, hogy ő a tüzépre valószínűleg nem fog tudni visszamenni dolgozni” – mondta a lapnak a feleség.

Martina szerint a férje átmenetileg megtanul kerekesszékben élni, de mindent megtesz a gyógyulásért. Tamás újra járni szeretne, családot alapítani, továbbra is gondoskodni szeretett állataikról, nem adja fel az álmait. Mindehhez azonban szükség lesz a további speciális kezelésekre, melyek meglehetősen költségesek.

– tette hozzá Martina, aki az összeg előteremtéséhez a Facebookon kért segítséget. Folyamatosan frissülő posztjából kiderül, hogy a helyi vállalkozók közül többen is ügyük mellé álltak már, és lehetőségeikhez képest próbálnak segíteni a fiatal párnak:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!