Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Minden ember számára fontos, hogy szerettei egészségesek és boldogok legyenek, de vannak, akik bármit megtesznek a családjukért, az egész életüket nekik szentelik.

Az alábbi négy csillagjegy szülöttei nagyon családcentrikusak, azért élnek, hogy a hozzák közelállók igazán boldogok lehessenek. Jelszavuk: a család mindenekelőtt!

Kos

Még ha elsőre nem is tűnik úgy, de a Kos az egyik legcsaládcentrikusabb csillagjegy. Nagyon fontos számára a család, ennek ellenére nem szívesen mutatja ki velük szemben az érzéseit.

A legfontosabb, hogy családtagjai boldog és kiteljesedett életet éljenek, képes túlórázni minden nap azért, hogy biztosítsa számukra a jólétet. Ha választania kell a családtagjai és a barátai között, nagyon nehezen tud dönteni, de természetesen mindig a család az első.

Szűz

Ha nem is tartózkodnak egy városban a családtagjaival, a távolság akkor sem akadály, hiszen egymás minden lépéséről pontosan tudnak. Állandóan tartja velük a kapcsolatot, mindig kikéri a szerettei véleményét, és soha nem hoz olyan döntést, amely a családtagjai életét negatívan befolyásolná.

Szereti a családi kirándulásokat, összejöveteleket, ragaszkodik hozzá, hogy évente több alkalommal találkozzon azokkal, akik nagyon fontosak számára. A családja körében érzi igazán boldognak magát.

Mérleg

Nagyon barátságos és kommunikatív csillagjegy, mindenkivel kedves, állandóan barátok veszik körbe, de legalább ennyire fontos számára a család is. A legértékesebb dolog számára a világon az, ha a családtagjai segítségére lehet.

Ha választania kell, hogy egyik barátjával vagy családtagjával vacsorázik, természetesen, gondolkodás nélkül a családtagjának mond igent. A nehéz pillanatokban mindig ott áll a családtagjai mellett, önzetlen támogatást nyújt nekik.

Halak

Mindent hajlandó megtenni a családjáért, ápolja a családi kapcsolatokat, odafigyel arra, hogy a köztük levő kötelék ne lazuljon meg soha. Ő az, aki mindig észben tartja a névnapokat, születésnapokat, virágot vásárol szeretteinek, csak úgy semmilyen különösebb ok nélkül is.

A családja nélkül eléggé magányosnak, és elveszettnek érzi magát, barátai soha nem tudják betölteni ugyanazt a szerepet, mint családtagjai.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!