Nagyon jól bírta az ütéseket mind a két színész. Ezúttal nem volt nyoma a korábbi, „utcaiharcos” bunyónak.


Lezajlott a Sztárbox elődöntőinek utolsó mérkőzése is. A férfi nehézsúlyban két olyan ember csapott össze, akik saját bevallásuk szerint eddig inkább ösztönből bokszoltak, mintsem a jól begyakorolt formák szerint. Árpa Attila és Pintér Tibor is amolyan „őserőként” érkezett a döntő kapujába, nem csoda, hogy sokan várták ezt az összecsapást.

A két veterán ezúttal sokkal megfontoltabban küzdött, mint korábbi meccseiken. Ennek köszönhetően a mérkőzés nem is dőlt el olyan hamar, sőt a Sztárbox eddigi férfi mérkőzéseitől szokatlan módon nem is kiütéssel dőlt el a győzelem.

Az már a meccs elején látszott, hogy Árpa uralni tudja a ringet, de „Tenya” messze nem volt másodrendű küzdő. A második menet még kiegyenlítettebbre sikerült, szinte folyamatosak voltak az ütések – amikből azonban nagyon sok nem talált célt.

A harmadik menetben már az látszott, hogy a két színművész beszélget egymással a ringben, ezt a menetet ismét inkább Az Árulók műsorvezetője vitte. Végül a negyedik menet egyértelművé tette, hogy bár Pintér derekasan küzdött, Árpa Attila mind fejben, mind fizikálisan jobban bírta a szorítóban eltöltött időt.

A színész-producer így a jövő hétvégi döntőben a félelmetes Brasch Bencével küzdhet meg a 2023-as Sztárbox nehézsúlyú bajnoki címéért.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!