A nehésúlyúak küzdelmére mindketten komolyan készültek. Azt is elárulták, hogy egyikük sem boxolt korábban, és keményen készültek a meccsre.


Folytatódott a Sztárbox, azúttal a nehésúlyú menetben Pintér Tibor és Dobrády Ákos csaptak össze.

Mindketten keményen készültek, és bemutatkozó kisfilmjükben is elmondták, hogy eddig ez a sportág kimaradt az életükből.

Pintér Tibor elárulta, hogy nagyon meglepődött, mikor megkapta az első pofont. De úgy vélte, hogy minél több ütést kap a meccsig, annál jobb. Bár ellenfelét szimpatikusnak találja, most az a dolga, hogy legyőzze őt - mondta.

Dobrády Ákos gyerekként kézilabdázott, de most úgy érezte, hogy nagyon megterhelőek és kemények az edzések. Szerinte 48 évesen már érzi, hogy a teste nem bír annyit. Azt tanácsolta Tenyának, töltsön minél több időt a lovaival, mert erre a meccs után nem lesz lehetősége, hacsak be nem engedik a kórházba a lovakat - írja az RTL.hu.

A ringhez Tenya lovon érkezett, míg a zenész mosolyogva vonult be.

VIDEÓ: Tenya lovon

Az első menetben egy hatalmas ütést kapott a zenész, de a másodikban már ő is betalált többször. A második menetben azonban akkora ütést kapott, hogy rászámolt a bíró, és az énekes nem tudta megmondani, akarja-e folytatni a mérkőzést - írja az

Ezzel Pintér Tibor került ki győztesen a nehésúlyú menetből.

VIDEÓ: A mérkózésről


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!