Ha te is kerültél már kínos helyzetbe amiatt, hogy rossz címzettnek küldtél valamit, akkor nagyon is átérzed annak a fickónak a sorsát, aki nem eltévesztette egy üzenettel a "házszámot". A legtöbben ilyenkor visszaírnak vagy jelzik, hogy téves a hívás/rossz helyre ment az SMS és a többi.

Akadnak azonban született mókamesterek, akik baromi viccesnek gondolják, ha nem szólnak, hanem szívatni kezdik a téves feladót.

Ez történt egy Jon nevű férfival is, aki azt hitte, egy lánynak ír üzenetet, ám véletlenül Michael Butane kapta meg az üzeneteket. Ő pedig trollkodni kezdett szegény férfivel.

A történetet Bored Pandán tették közzé.

Azzal indult, hogy egy Jon nevű férfi ráírt, hogy "szia, Lynn vagy"? Michael pedig nem világosította fel arról, hogy félrement az üzenet, hanem Lynn nevében válaszolt neki. Jon kérdésére azt állította, már nincs együtt a barátjával, és amikor Jon felvetette , hogy találkozhatnának, randit beszélt meg vele Lynn nevében.

Michael azt írta a szegény, randira váró Jonnak, hogy készül, még le kell tusolnia. Ekkor Jon azt kérdezte, hogy kaphatna-e erről képet. Michael küldött is a lábáról.

Amikor az arcáról kért fotót Jon, akkor pedig az alábbi képet küldte el neki:

John azt hitte, a lány barátja szórakozik vele, de akkor újabb fotót küldött Michael azzal, hogy Lynn biztos rossz számot adott meg Jonnak, de mondja már meg, jó-e a lába, tíz percig vesződött vele ehhez a tréfához.

Jon nem örült. (Milyen meglepő!) Azt felelte, mi a francért nem mondta, hogy rossz számra ment az üzenet, és ki a f.sz borotválja le a lábát egy vicc kedvéért. A kölcsönös és sehova nem vezető, sértegetésbe torkolló pengeváltás után búcsúztak el egymástól.

Volt, aki szerint ez zseniális prank volt, milyen vicces, de jót nevetett, és bár ilyen okos lenne, mint ez a fickó. Akadta, aki azt írta, szívesen lógna vele.

Mások szerint nem volt vicces, és szegény fickó nem érdemelte meg, hogy így megszívassák. És hogy Michaelnek túl sok ideje van ilyesmire.

Te mit gondolsz erről?



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!