Szerinte a műsorban szereplő kő(bunkó)gazdagok „írástudatlan, bunkó, beszélni sem tudó, szétplasztikázott műemberek”.


Hosszú és részletes posztban megy neki a TV2-nek Felföldi József a Kőgazdag fiatalok című műsor miatt. Az édességgyáros milliárdos szerint ez a magyar tévézés mélypontja, bár, mint írja, „újra meg újra rá kell jönnöm, hogy igenis mindig van lejjebb”.

Szerinte a műsorban bemutatott fiatalokat az idősebb generáció nem tudja komolyan venni, hiszen ők tudják, hogy ekkora vagyonhoz kemény munkával lehet csak hozzájutni, a fiataloknak viszont káros példát mutathat.

– írja Felföldi.

„Pontosan tudom, hogy nem ilyen a valódi jómód, és azt is higgyétek el nekem, hogy egy olyan ember, aki teljesen legális, törvényes úton sokat tett a családi vagyon és a közösségi megbecsülés megalapozásáért, az nem engedné a gyerekét, hogy majmot csináljon magából egy ország előtt öt perc hírnévért” – teszi hozzá. Ezért ő maga az egész műsort kamunak tartja. „Kötve hiszem, hogy ezek a kőgazdag fiatalok valóban olyan kőgazdagok lennének, mint ahogy láttatni akarja a műsor, ha viszont azok, akkor személy szerint engem jobban érdekelne a családi vagyonuk története, mint az, hogy miként műbalhéznak, hogyan imitálnak egy fergeteges házibulit egy tök üres lakásban, vagy miként autóversenyeznek spontánnak tűnő, mégis előre megrendezett módon” – írja a milliárdos.

– mondja ki az ítéletet a Felföldi Édességgyártó Kft. tulajdonosa.

Azt is gondolja azonban, hogy nem a szereplők a legnagyobb bűnösök: „azt gondolom, hogy a valódi felelősség a csatornáé, ami nem csak műsorra teszi, de meg is rendeli ezt a mocskot. Erre mondják azt, hogy van, akinek semmi sem drága. S ha közben két fokkal hülyébb lesz a nép, az sem baj, akkor majd lehet még gagyibb műsort gyártani nekik, egészen addig, míg nem marad ép agysejtű ember ebben az országban.”

– teszi hozzá posztja végén Felföldi József.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!