Egy ismerőse szerint a táncos új életet akar kezdeni Dávid nélkül. Eközben Marics Petivel nagyon hamar egymásra hangolódtak.


Úgy tűnik, végles véget ért Stana Alexeandra és Meggyes Dávid kapcsolata: az énekesnő ezt már lezártnak tekinti - erről beszélt Alexandra egyik ismerőse a Blikknek. Eközben egyre több időt tölt Marics Petivel.

A táncos végül el is költözött a közös albérletükből az édesanyjához, és bár Dávid szerette volna helyrehozni a kapcsolatot, azonban úgy tűnik, erőfeszítései hiábavalóak voltak.

Dávid már a Dancing with the Stars döntőjére is úgy érkezett, hogy nem voltak egy pár, ám szerették volna elkerülni a találgatásokat, ezért jelent meg a nézőtéren”

– mesélte Stana egyik ismerőse a Blikknek. Szerinte Szandi most magára koncentrál, és igyekszik minél több időt a családjával és a mindazokkal tölteni, akik igazán közel állnak hozzá

AZ egyik ilyen személy pedig nem más, mint a Dancing with the Stars-beli partnere, Marics Peti. A páros egyre több időt tölt együtt, és csütörtökön is együtt voltak a műsor tagjainak szervezett vacsorán.

– árulta el a műsor egyik stábtagja, aki szerint a táncos és az énekes „összeillő páros”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!