Nagyon sokan voltak kíváncsiak a párkapcsolati problémákkal küzdő táncos és a zenész kapcsolatára, sokak szerint ők voltak a DWTS legjobb párosa.


Ahogy a napokban mi is megírtuk, azzal egy időben, hogy véget ért a Dancing with the Stars negyedik évada úgy tűnik, végéhez közelít Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata is. Bár a táncos és párja még bevállalták a Párharcban való szereplést is, bennfentesek úgy tudják, már akkor sem állt stabil lábakon a kapcsolatuk.

Alexandra 24 óráig elérhető Insta-sztorijában most nem erre, hanem egy másik, sokakat érdeklő kérdésre válaszolt. A rajongók ugyanis azt is tudni akarják, tartják-e még a kapcsolatot Dancing-beli partnerével, Marics Petivel.

– árulta el a rajongóknak.

Hozzátette: „Nagyon sokat tanultam idén is magamról, másokról, az életről. A gondolat, amit magammal viszek az, hogy a világ pont olyan, amilyennek te akarod látni! Ha a negatív dolgokra koncentrálsz, olyanná teszed a környezeted is, ha boldogan állsz minden naphoz, még az eső is szebbnek tűnik!” Azt is elárulta, egy cseppet sem csalódott amiatt, hogy remek teljesítményük ellenére csak másodikak lettek a DWTS-ban. Mint arról korábban írtunk, a táncversenyt végül Krausz Gábor és Mikes Anna vibráló párosa nyerte.

(via Blikk)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!