Három új sorozat is érkezik az RTL Klub kínálatába jövőre, többek közt Zámbó Jimmy életét is felelevenítik majd egy tízrészes alkotásban - jelentette be Kolosi Péter programigazgató a Big Picture online konferencián. A csatorna 2022-ben ünnepli 25. születésnapját, ennek apropóján számos régi közönségkedvenc tér vissza, de újdonságokból sem lesz hiány:


többek közt Zámbó Jimmyről is sorozat készül. A király az RTL Magyarország több éve tartó saját fejlesztése, amely 10 epizódban meséli majd el az elhunyt énekes életét.

Emellett a Keresztanyu alkotóitól érkezik a Hotel Margaret napi széria, amely egy gyilkossági nyomozás történetét meséli majd el a Balaton partján sok intrikával, humorral és szerelemmel, a főbb szerepekben többek között Nyári Diával, Balázs Andreával, Szabó Zsófival, Pásztor Virággal, Miller Dáviddal, Epres Attilával, Szalay Bencével, Szabó Simonnal.

Újoncként debütál majd jövőre a Séf, meg a többiek szitkom Miller Dávid és Schneider Zoltán főszereplésével, szintén készül a Nagy Fehér Főnök, amely hatalmas sikerrel volt látható néhány éve a cseh közszolgálati tévén. A főbb szerepekben Rujder Vivien és Lengyel Tamás látható majd. Negyedik és egyben befejező évaddal folytatódik A tanár, a Mellékhatás második évaddal jön, és a Mi kis falunk sem marad folytatás nélkül. Még idén bemutatják az RTL Most -on a Sisi életéről szóló történelmi sorozatot.

Új évaddal érkezik jövőre a Cápák között, A Konyhafőnök civil és VIP évaddal, a Mestercukrász, és a zasodna a gazda is folytatást kap. Jövőre 11. alkalommal tér vissza az X-Faktor és szintén 11-edszer lesz látható az RTLII-n a ValóVilág powered by Big Brother. Folytatódik a Celeb vagyok, ments ki innen! is, amelynek műsorvezetői Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek.

A Nyerő Páros idei szériájának eseményeit már követhetik az érdeklődők, valamint november 15-től kezdődik a Konyhafőnök VIP versenye, ahol többek között olyan hírességek igyekeznek bebizonyítani, hogy a konyhapultban is megállják a helyüket, mint Varga Izabella, Tóth Vera, Görög Zita, Schobert Norbert vagy Csonka András.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!