Látványos és izgalmas az RTL saját gyártású sorozata, ami egyben látlelet a 80-as és 90-es évek Magyarországáról is.


Zámbó Jimmy élete és pályája finoman szólva is megosztó volt. Míg milliók rajongtak érte, és a 90-es években lemezei az eladási listák élén szerepeltek, az önamgát kifinomultabb ízlésűnek tartó közönség sokat fanyalgott az énekes zenei stílusán, külseje rendszeres élcelődések céltáblájává vált, és igen sokszor lehetett pletykákat hallani az alvilággal való összefonódásáról is. Az azonban nem kérdéses, hogy A Király már életében legendává vált, amit csak hatványozott 2001 januárjában bekövetkezett rejtélyes halála.

Nem csoda hát, hogy az önálló streamingszolgéltatásba vágó RTL úgy döntött, egy nagyszabású sorozattal emlékezik meg Jimmy életéről, ami egyszersmind a 80-as, 90-es évek Magyarországának érdekes látlelete is.

Most pedig néhány percre RTL+ előfizetés nélkül is bepillanthatunk a magyar pop- és mulatószene koronázatlan királyának életétől szóló filmbe.

A hírek szerint a sorozat első részét az RTL tévécsatornája is műsorra tűzi, az ízelítő utáni többi rész azonban kizárólag az RTL+ -on lesz elérhető.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!