Az RTL két másik új sorozatának nyitóepizódjait is levetítik a csatornán, a további részeket viszont már új streamingplatformjukon, az RTL+-on lehet látni.


Műsorváltozás lesz az RTL-en: a jövő hét végén leadják a tévében is a három új sorozatuk nyitóepizódját.

A folytatások már a csatorna új streamingplatformján, az RTL+-on lesznek láthatók - írja a Sorozatwiki.

November 26-án, jövő szombaton 21:15-kor debütál a Ki vagy te első epizódja, amely 25 perces lesz. Emiatt a korábban bejelentett A Séf meg a többiek maraton 21:00 helyett 21:50-kor kezdődik majd. A szókimondó, kifejezetten fiataloknak szóló sorozat főszereplői Pásztor Virág (Barátok közt, Hotel Margaret) és Lengyel Tamás (A mi kis falunk, Válótársak) lesznek.

Vasárnap, 27-én A Séf meg a többiek tripla részes visszatérő részei után, 21 órakor érkezik A király legelső epizódja, amely közel 1 órás lesz. A Zámbó Jimmy életét bemutató, nagyszabású minisorozatban a zenész fiatalkori megformálója Olasz Renátó (Aranyélet), a halála előtti időszakban pedig Nagy Ervin alakítja. Utána, 22:15-kor jön A Nagy Fehér Főnök első része is. A Lengyel Tamás főszereplésével érkező produkció kisvárosi történeteket elevenít majd meg és aktuális társadalmi kérdéseket boncolgat, illetve polgárpukkasztó témákkal is fog foglalkozni. A műsorváltozás miatt a Bolondok aranya című esti film elmarad.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!