A tévés a közösségi oldalán köszönte meg, hogy tagja lehetett az ATV csapatának. Azonban leírta azt is, hogy a jelenlegi közhangulatban jelenlétével nem terhelheti ezt az ígéretes cégcsoportot, az ATV Groupot.


Korábban írtunk arról, hogy a műsorvezető ellen fegyelmi eljárást indított az ATV, miután a csatorna kedd reggeli, Szigorlat című műsorában azt mondta, hogy Kaleta Gábor nem pedofil. Az ATV Start című műsor vendége Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke volt, ekkor hangzott el az ominózus párbeszéd.

A stúdióban ugyan négyen voltak, de egyedül Márki-Zay Péter háborodott fel az elhangzottakon.

A szóban forgó részletet itt lehet megnézni 2:15-től.

Ezek után a műsorvezető ellen fegyelmi eljárást indított az ATV, levették a képernyőről a tévést, aki később bocsánatot kért a történtek miatt a közösségi oldalán.

Szerda délután pedig egy újabb posztban Somos András bejelentette, hogy végleg otthagyja a műsorvezetést.

– közölte Somos András műsorvezető a Facebookon.

Somos leírta, hogy 1995 óta párhozamosan két szakmában próbált maximálisat nyújtani.

„Hálás vagyok a sok ismeretért és tapasztalatért, amelyeket az évek során megszereztem. A kettős terhelés 2018 óta, mikortól önálló ügyvéd is vagyok, mostanra ütött vissza, a reggeli adásban elkövettem egy súlyos hibát, amely egyébként – aki ismer tudja – a gondolataimtól, a számomra oly fontos áldozatvédelemtől, a bántalmazottak iránt érzett ösztönös szolidaritástól teljesen távolra sodort a befogadó szemében. Egész újságírói létem az elesettek védelméről, a bántalmazottak segítéséről szólt.

- írta Somos András a közösségi oldalán.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!