A Rákay által korábban árufeltőnek nevezett színésznő Facebookon szólt vissza a kormánypárti influenszernek. Az Aranybulla sorozatról is elmondta a véleményét.


Napok óta zajlik a közösségi médiában egy adok-kapok Rákay Philip és Nagy Ervin között, amibe a Megafon influenszere Sárosdi Lillát és a férjét is belekeverte, amikor arról beszélt, hogy árufeltöltőként dolgoznak egy helyi kisboltban, és ő személy „vállalhatatlan mocsoknak” tartja a házaspár tevékenységét.

Ezekre a kijelentésekre reagált most Facebook-oldalán a színésznő.

- mondja a videóban Sárosdi Lilla, majd arrol beszél, hogy ő maga sohasem gondol a kormánypárti influenszerre, ez azonban most meg fog változni, követni fogja a tevékenységét.

"Nem találok szavakat. Te, imádom ezt a feudális tempót, mennyi szőr, mennyi bőr, mennyi prém, mennyi feltárulkozó kebel! Mennyi széles, sűrű, szőrös férfi mellkas" - mondta el ironikus véleményét a színésznő az Aranybulla sorozatról, amelynek Rákay volt az egyik producere.

- adott tanácsot a Megafon influenszerének.

A színésznő szerint igazán nagyvonalú a kormány, hogy még el lehet hagyni az országot, azonban a határon emelt kerítés alkalmas lehetne akár arra is, hogy már ne lehessen visszatérni az országba.

Sárosdi Lilla teljes válaszát ITT lehet megnézni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!