A színésznő is reagált a megafonos influenszer Nagy Ervinnek címzett üzenetére. Szerinte Rákaynak is büszkének kéne lennie Schilling Árpádra és Sárosdi Lillára.


Gryllus Dorka is beszállt abba a csörtébe, ami Nagy Ervin és Rákay Philip között robbant ki a napokban a Facebookon. A színésznő a megafonos influenszernek üzente, hogy az általa a posztjában emlegetett színházi emberek, Schilling Árpád és Sárosdi Lilla nem árufeltöltők.

A színész és az egykori műsorvezető közötti verbális csetepaté előzménye az volt, hogy a múlt heti, státusztörvény-javaslat elleni budapesti tüntetésen Nagy Ervin a 24.hu-nak nyilatkozva kiállt a pedagógusok és a diákok demonstrációja mellett.

– fogalmazott akkor a színész.

Rákay Philip másnap személyeskedéstől sem mentes Facebook-bejegyzésben reagált Nagy Ervin mondataira. Többek között ezt írta: „Ez itt Magyarország, gondolkodó emberekkel, akik egyáltalán nem vevők a ti szánalomra méltó »szent ügyeitekre«, amelyek se nem szentek, de még valódi – össztársadalmi értelemben vett – ügyeknek sem tekinthetők. Pusztán politikai blöffakciók, amelyeket külföldi zsoldban álló, hivatásos felforgatók és egyéb féleszű, balos aktivisták nyomnak, mintha nem volna holnap.”

A Jászai Mari-díjas színész a Facebookon szóvá tette, hogy Rákay néhány nappal korábban személyesen is megbeszélhette volna vele a dolgot, ám ehelyett az üzengetést választotta. Nagy Ervin ezért egyszerűen lecsivavázta Rákayt, „aki a gazdi kezében veszettül csahol, ám mihelyt a flaszter valóságára kerül, ijedtében maga alá piszkít”.

Ebben a csörtébe szállt most be Gryllus Dorka is. A Színésznő Facebookon közzétett videójában Rákay első üzenetében írtakra reagált. A fideszes megmondóember ugyanis akkor arról is írt, hogy ha Nagy Ervin mindenképpen Párizsba vágyik, nem tartóztatják.

„Schilling és Sárosdi nevű kollégáid is gigantikus karriert futottak be arrafelé: árufeltöltők egy helyi kisboltban. Sok szerencsét!” - írta akkor Rákay.

Gryllus erre videójában azt mondja:

A színésznő ezután hozzáteszi, hogy Schilling „rengeteg színházban rendezett az elmúlt években, Sárosdi Lilla pedig „legalább öt francia nyelvű projektben játszott már” színpadon.

„Szerintem legyünk rájuk büszkék, magyar ember létükre sokat értek el magyar művészként a világban. Szerintem erre az egész ország büszke lehet, szerintem legyél rá te is büszke” - üzente a Megafon influenszerének Gryllus.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!