A színésznő a jelenetben „pubertáskori frusztrációkról” beszél a vele szemben képzeletben helyet foglaló kormánypárti influenszernek. Állítása szerint több bőrt már nem akar a témáról lerángatni.


Egy képzeletbeli terápián játszódó jelenettel üzent újra Sárosdi Lilla Rákay Philipnek. A színésznő a jelenetben „pubertáskori frusztrációkról” beszél a vele szemben képzeletben helyet foglaló kormánypárti influenszernek.

- tanácsolja többek között a videóban.

Emellett még Rákay rémálmai is szóba kerülnek a videóban, illetve a közösségi média veszélyeire is felhívja a figyelmét a terapeuta szerepében Sárosdi Lilla.

- írta a videó mellé magyarázatként a színésznő.

Sárosdi Lilla a múlt héten szállt be a Nagy Ervin és Rákay Philip között kirobbant vitába, akkor az Aranybulla sorozatról mondta el a véleményét, illetve arra biztatta a Megafon influenszerét, hogy csináljon még több hasonló történelmi filmet milliárdokból.

Rákay erre válaszul a színésznő videóját kiposztolva már csak annyit írt, hogy „(Istenem, mennyire unom már ezeket…) Íme, a balos kultúra egyik fő zászlóvivője. Minden pillanata magáért beszél…”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!