A kamaszlány teste annyira össze volt zúzódva, hogy az anya nem ismerte fel őt. Montana később később a kórházban belehalt a sérüléseibe.


Fél órán át küzdött egy kanadai mentős egy autóbaleset sérültjéért, akiről csak később tudta meg, hogy a saját lánya volt - írja a Guardian. A 16 éves fiatal később belehalt a sérüléseibe.

Jayme Ericksont november 15-én riasztották egy az albertai autópályán történt balesethez. A nő a helyszínen egy tizenéves lányt talált a roncsba szorulva, akiről már akkor tudta, hogy a sérülései annyira súlyosak, hogy valószínűleg nem fogja túlélni.

A mentős fél órán át küzdött, hogy kiszabadítsa a lány testét a roncsból és egészen addig a helyszínen volt, amíg a sérültet helikopterrel beszállították a kórházba.

Jayme a személyes tragédiájával csak akkor szembesült, amikor

A rendőrök azt is tudatták a nővel, hogy a 17 éves lány sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. A mentős később egy megrendítő sajtótájékoztatón beszélt az esetről.

„A súlyosan sérült beteg, akit az imént elláttam, a saját húsom és vérem volt. Az egyetlen gyermekem. Össze vagyok törve. Hiányzik egy darab belőlem” - mondta Jayme a könnyeivel küszködve. A nő azt is hozzátette, hogy

A tájékoztatón az is kiderült, hogy Montana kutyasétáltatásból tartott hazafelé a barátnőjével, amikor az autójuk megcsúszott a jeges úton és nekiütköztek egy teherautónak. A másik lány az ütközés után ki tudott szállni, de Montana beszorult a roncsba.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!