A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterrel csütörtökön jelent meg az interjú, amiben többek között Varga Juditról is beszélt. Most újabb részleteket emelt ki a 444 a beszélgetésből.


A 444-nek adott bő egyórás interjút Rogán Antal a Londonban tett ígérete után. Arról már korábban írtunk, hogy a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter többek között Varga Juditról is beszélt, most újabb részleteket emelt ki a 444 a beszélgetésből.

A Schadl-Völner ügy dokumentumai között szereplő lehallgatási jegyzőkönyvek szerint Schadl György, a Végrehajtói Kar egykori elnöke sikeres vizsgákat intézett Nagy Ádámnak (ő 2012-ben Rogánék gyerekének keresztapja, majd Rogán kabinetfőnöke lett, a neve pedig Ádámként a Schadl-ügy irataiban is feltűnt, együtt emlegetve a „Tóni és Barbara” párossal) a Pécsi Tudományegyetemen.

Az pedig nem csak lehallgatásokban hangzik el, hanem tény, hogy a végrehajtói kar nem sokkal Schadl letartóztatása előtt adott el egy ingatlant Nagy Ádám cégének, első ránézésre piaci ár alatt. Ebben az ügyben nyomozás is indult.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!